Myytävänä

Kiinnostaako Micro Miracle’s pentu?

Kasvatamme pienimuotoisesti pitkä- ja lyhytkarvaisia venäjäntoyta.
Tavoitteenamme on kasvattaa rodunomaisia, terveitä, ja hyväluonteisia koiria niin kotiin kuin harrastuksiinkin.

Meillä pennut tottuvat kodin arkisiin ääniin, erilaisiin ihmisiin ja muihin koiriin, autoilla matkustamiseen, sekä ulkoiluun heti kun se on mahdollista. Panostamme erityisesti sisäsiisteyskoulutukseen ja pentumme osaavatkin luovutusiässä tehdä kaikki tarpeensa sekä ulos että alustalle. Syötämme pennuille laadukkaan nappulan lisäksi myös raakaruokaa. Pentumme sirutetaan, terveystarkastetaan, sekä rekisteröidään Suomen Kennelliittoon ennen luovutusta.

Pentumme luovutetaan n. 8 viikon ikäisinä ja ne saavat mukanansa runsaan pentupaketin, joka sisältää mm. kaulapannan, leluja ja tuttua ruokaa, 50-sivuisen sähköisen pentuoppaan, sekä kasvattajien elinikäisen tuen.

Pyrimme valitsemaan jokaiselle kodille heidän tarpeisiinsa sopivan pennun, joten tästä syystä emme varaa pentuja ennen niiden syntymää. Kerrothan siis toiveesi pennun suhteen, jotta osaamme valita sinulle sopivan yhdistelmän ja pennun. Valitsemme kodit aina harkiten ja haluamme kuulla pennuista myös luovutuksen jälkeen. Pentumme myydään aina lemmikeiksi, mutta harrastaviin ja aktiivisiin koteihin.

Huom: pentusuunnitelmia aikaisintaan vuoden 2023 lopulle.

Kerrothan ensimmäisessä yhteydenotossa seuraavat asiat:

  • Nimesi ja asuinpakkasi
  • Keitä perheesesi kuuluu
  • Koirakokemuksesi ja onko taloudessa tällä hetkellä muita koiria (rotu, ikä)
  • Millaisen kodin voit tarjota pennulle
  • Miten kiinnostuit rodusta
  • Mitä asioita toivot tulevalta pennulta (sukupuoli, väri, karvanlaatu, harrastukset esim. näytteyt, agility)
  • Yhteydenottotiedot


Haaveissa sijoituskoira?

Etsimme pentueiden lupaavimmille pennuille yhteistyökykyistä sijoituskotia pääkaupunkiseudun/ Uudenmaan alueelta. Voit olla meihin yhteydessä asian tiimoilta koska tahansa.

Sijoituskoiran ottaminen tarkoittaa, että olet vastuussa sijoittamamme koiran koulutuksesta ja huolenpidosta sijoitussopimuksen mukaisin ehdoin, kunnes sijoitussopimus päättyy ja koira siirtyy kokonaan sinun omistukseesi. Sijoitussopimus antaa meille mahdollisuuden käyttää koiraa myöhemmin kasvatuksessamme. Sijoituskoiriemme vakuusmaksu on puolet pennun kauppahinnasta, ja se palautetaan osissa jokaisen pentueen jälkeen. Sijoitamme nartut kahdesta ja urokset kolmesta pentueesta.

Sijoituksessa olevat nartut saapuvat meille vähintään kaksi viikkoa ennen synnyttämistä ja palautuvat kotiin pentujen luovutuksen aikoihin. Sijoitussopimuksen päätyttyä koira siirtyy sijoituskodin omistukseen.

Toivomme sijoituskodita myös mielenkiintoa näyttelyharrastusta kohtaan.

Sijoitamme pennut aina Kennelliiton sijoitussopimuksella.
Nartun sijoitussopimus
Uroksen sijoitussopimus


Yhteystiedot

Voit laittaa meille viestiä Facebookissa tai olla sähköpostilla yhteydessä osoitteeseen kennel.micromiracles( at )gmail. com. Toivomme ensimmäistä yhteydenottoa aina kirjallisesti. Muistathan kirjoittaa kaikki toivomamme asiat. Pelkkiin pentukyselyihin emme vastaa.